Mažai kas žino, kad ant žarijų galima išsikepti sūrį. Pasirodo, įmanoma ir net labai skanu.
Ingredientai:
400 g fetos,
100 g gražgarsčių,
1 pomidoras,
50 ml alyvuogių aliejaus,
20 g svogūnų laiškų,
2 česnako skiltelės,
žiupsnelis druskos,
vyšninių pomidorų, pievagrybių pagal skonį,
mėgstamų žalumynų puošti,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
Gaminimo būdas
Česnako skilteles, gražgarstes ir svogūnų laiškus susmulkinti. Pomidorą supjaustyti mažais kubeliais. Viską sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoniais.
Dalį gauto mišinio dėti ant folijos lakšto. Ant viršaus uždėti fetą, ant jos paskleisti likusį daržovių mišinį. Gerai suvynioti į foliją ir kepti ant grotelių 15–20 min.
Puošti mėgstamais žalumynais. Patiekti su lauko kepsninėje keptais vyšniniais pomidorais ir pievagrybiais.
Skanaus!
%%%%%%%%%%0%%%%%%%%%%