Gyvenimas | Virtuvė | 2 min.

Česnakiniame svieste troškinta upėtakių filė

Alfa.lt
2025 m. kovo 14 d. 15:00
Upėtakių filė. | priekavos.lt
Susiję straipsniai

Jei nežinote, kaip tikrai gardžiai pagaminti upėtakių filė, šis receptas jums pravers.

Ingredientai:

  • 3 šaukštai sviesto
  • 2 skiltelės česnako
  • 240 g upėtakių filė
  • Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • Šaukštas citrinos sulčių
  • Šviežių petražolių puošti

GAMINIMAS

Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti smulkiai kapotą česnaką ir maišant kepinti apie minutę. Žuvį įtrinti prieskoniais, sudėti į skardą ir užpilti česnakiniu sviestu. Kepti apie 20 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C. Patiekti apšlaksčius citrinos sultimis ir papuošus petražolėmis.

%%%%%%%%%%0%%%%%%%%%%

ALFA.TV REKOMENDUOJA
Straipsnio komentarai (0)
 .

Rūkytų upėtakių užkandėlė
Virtuvė | 2 min.
Salotos su upėtakiais
Virtuvė | 2 min.
Citrininis desertas
Virtuvė | 2 min.
Pavasario gaiva: šviežių daržovių salotos
Virtuvė | 2 min.
Varškės paplotis su ryžių miltais
Virtuvė | 2 min.
Aviečių keksiukai
Virtuvė | 2 min.
Veganiški kokosiniai ledai
Virtuvė | 2 min.
Nekeptos mangų tartaletės
Virtuvė | 2 min.
Veganiškas sūrio tortas su mėlynėmis
Virtuvė | 2 min.
Lietiniai su obuoliais
Virtuvė | 2 min.
Šalta avižinė košė su uogomis
Virtuvė | 2 min.
Prancūziški lietiniai
Virtuvė | 2 min.
Žaliasis glotnutis
Virtuvė | 2 min.
Sveiki pusryčiai: sumuštiniai su avokadais
Virtuvė | 2 min.
Gaivios juodųjų pupelių salotos
Virtuvė | 2 min.
Soti vištienos ir pupelių sriuba
Virtuvė | 2 min.
Sotiems pusryčiams: omletas su bulvėmis ir žirneliais
Virtuvė | 2 min.
Makaronai su Alfredo padažu
Virtuvė | 3 min.
Medaus sausainiai
Virtuvė | 2 min.
Moliūginiai keksiukai su medumi
Virtuvė | 2 min.