Nuostabiai gardus gurmaniškas patiekalas.
Ingredientai:
500 g krevečių,
300 ml kokosų pieno,
2 aitriosios paprikos,
1 cukinija,
2 svogūnai,
4 skiltelės česnako,
kario, druskos, maltų pipirų pagal skonį,
1 šaukštas tarkuoto imbiero,
20 g kalendrų,
aliejaus kepti.
Gaminimo būdas
Svogūnus supjaustyti ir kepti, kol pagels. Česnako skilteles susmulkinti. Paprikas perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjaustyti minkštimą.
Cukiniją susmulkinti ir trumpai apvirti sūdytame vandenyje. Nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
Keptus svogūnus sumaišyti su smulkintu česnaku, tarkuotu imbieru, paprikomis, pagardinti prieskoniais. Pakepti dar 1 min. Sudėti lukštentas krevetes, padidinti kaitrą ir kepti apie 3 min.
Supilti kokosų pieną ir užvirinti. Nukelti, sudėti apvirtas cukinijas, išmaišyti. Apibarstyti smulkintomis kalendromis.
Skanaus!
%%%%%%%%%%0%%%%%%%%%%