Neįtikėtinai skanūs, švelnūs ir sultingi žiedinių kopūstų sklindžiai, kuriuos galima valgyti ir karštus, ir šaltus. Jie tinka ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei.
Reikės:
Gaminimo būdas
Kopūstą nuplaukite, susmulkinkite į žiedynus, suberkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki smulkių grūdelių.
Suberkite stambiai tarkuotą pipirą.
Įmaišykite kiaušinius, miltus, gazuotą vandenį, prieskonius.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
Dėkite po vieną didelį šaukštą masės ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių po 3–4 minutes. Apverskite, uždenkite ir kaitinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.
Karštus sklindžius patiekite su grietine.
Skanaus!