Gardūs ir sotūs viliojančiai atrodantys, apvynioti šonine.
Reikalingi produktai:
100 g špinatų.
2 skiltelės česnako,
80 g fetos,
5 šaukšteliai kreminio sūrio,
400 g vištų krūtinėlės filė,
8 juostelės rūkytos šoninės.
GAMINIMAS
Špinatus porą minučių kepinti sausoje keptuvėje, kol lapai suglebs. Palikti atvėsti. Tuomet nuspausti, kad liktų kuo mažiau skysčio, ir supjaustyti. Sumaišyti su smulkintais česnakais, trinta feta ir kreminiu sūriu.
Mėsą supjaustyti į keturias dalis (jei stambi, į daugiau). Kiekvieną jų išmušti iki 0,5 cm storio. Ant viršaus uždėti įdaro ir susukti suktinuką. Kiekvieną apsukti šoninės juostelėmis. Kepti 40 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 190 °C.