Humusas su moliūgais tiks prie daržovių, krekerių, duoniukų. Moliūgas dera kartu su avinžirniais, kuminu ir sezamų pasta! Tiesa, jeigu sezamų pasto neturite vietoj jos galite dėti daugiau aliejaus, labiausiai tiktų sezamų sėklų.
Reikės:
● 700 g kubeliais pjaustyto moliūgo
● 240 g konservuotų/virtų ar garuose ruoštų avinžirnių
● 2 v.š. natūralios sezamų pastos
● 1 v.š. alyvuogių aliejaus
● 1 skiltelės česnako
● 1 a.š. kumino
● 1 a.š. ciberžolės
● 1/4 a.š. maltų čili pipirų miltelių
● 4 v.š. citrinos sulčių
● Druskos ir pipirų
Kaip gaminti:
Skanaus!
%%%%%%%%%%0%%%%%%%%%% yra ne pelno siekianti organizacija, skatinanti vartoti daugiau augalinio maisto, bent vieną dieną per savaitę atsisakyti mėsos ir taip pagerinti savo sveikatą, stabdyti klimato kaitą ir prisidėti prie gyvūnų gerovės. Tai padaryti nebus sunku, nes kiekvieną pirmadienį kartu su projektu %%%%%%%%%%1%%%%%%%%%% dalysimės naujų augalinių patiekalų receptais, padėsiančiais pradėti savaitę itin skaniai.
Už receptą dėkojame organizacijai „Gyvi gali“ ir Sveikas Receptas.