JUMS REIKĖS
160 g sausainių
250 g maskarponės sūrio
90 g sviesto
250 g varškės
100 g grietinėlės
6 šaukštų cukraus
100 ml vandens
1 pakelis citrinų želės
1 šaukštelio vanilinio cukraus
5 mandarinų
80 ml vandens
1 v. š. želatinos miltelių
Sutrupinkite sausainius, ištirpdykite sviestą ir pilkite ant sausainių. Sausainių masę dėkite į kepimo formą, išklota kepimo popieriumi, ir suformuokite pagrindą. Dėkite į šaldytuvą, kol paruošite kremą.
Citrininę želę užpilkite karštu vandeniu ir maišykite, kol ištirps. Palikti atvėsti.
Varškę ir maskarponės sūrį sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės, įmaišykite cukrų ir supilkite želę. Viską išmaišykite.
Masę supilkite ant sausainių pagrindo ir išdėliokite mandarinus bei supilkite atvėsusią želę
Padėkite tortą valandai ar dviem į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų. Skanaus!
Reikalingus produktus rasite parduotuvėse MAXIMA.
„Mūsų klientų poreikiai nuolat keičiasi, jie vis labiau vertina platų asortimentą ir ieško naujų, unikalių skonių. Tai pastebėdami nuolat plečiame siūlomų prekių pasirinkimą. Tad šiam receptui reikalingus ingredientus bei jų alternatyvas pirkėjai mūsų parduotuvėse ras už prieinamą kainą“, – dalijasi „Maximos“ komercijos vadovė Vilma Drulienė.