Sveiki ir labai maistingi saldžiųjų bulvių ir avinžirnių kepsneliai, pasirinkite savo mėgstamą garnyrą ir keliaukite eksperimentuoti virtuvėje!
Reikės:
● 500 g saldžiųjų bulvių
● 1 v.š. alyvuogių aliejaus
● 250 g avinžirnių (išvirtų)
● 90 g avinžirnių miltų
● 1,5 a.š. druskos
● 1 v.š. kmynų
● 1 a.š. ciberžolės
● saujos petražolių
● sezamų sėklų
Kaip gaminti:
Skanaus!
„Gyvi Gali“ yra ne pelno siekianti organizacija, skatinanti vartoti daugiau augalinio maisto, bent vieną dieną per savaitę atsisakyti mėsos ir taip pagerinti savo sveikatą, stabdyti klimato kaitą ir prisidėti prie gyvūnų gerovės. Tai padaryti nebus sunku, nes kiekvieną pirmadienį kartu su projektu „Nori gali“ dalysimės naujų augalinių patiekalų receptais, padėsiančiais pradėti savaitę itin skaniai.
Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui Žalia, bet ne žolė.