Įspūdingas ir gardus, nors ir nebrangus patiekalas. Tikrai verta išbandyti.
Ingredientai:
Gaminimo būdas
Nupjaukite vištų šlaunelių mėsą nuo kaulų. Pabarstykite pipirais, druska ir apkepkite iš visų pusių, kol paruduos.
Bulves išvirkite ir sutrinkite su karštu pienu į košę.
Pakepinkite svogūną, grybus ir česnaką, kol suminkštės ir išgaruos skystis. Sumaišykite su bulvių koše.
Tešlą iškočiokite plonai ir supjaustykite į 6 vienodus kvadratus. Ant kiekvieno kvadrato uždėkite papildomą tešlos gabalėlį (kad nesuminkštėtų) ir šaukštą bulvių bei grybų įdaro.
Ant įdaro uždėkite šlaunelę ir uždenkite tešla, kad susidarytų maišelis. Į vidų galite įsmeigti išimtą šlaunelės kaulą. Aptepkite tešlą išplaktu tryniu ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite 15 minučių.
Skanaus!