Sūrūs riestainiukai, pagardinti karamele, pienišku šokoladu ir migdolo riešutu, jūsų virtuvėje virs mielais ir skaniais velykiniais drugeliais, kurie neabejotinai patiks net patiems mažiausiesiems!
Everydaydishes.com dalijasi receptu ir garantuoja, kad užtruksite vos 15 min., o Velykų proga tikrai nustebinsite savo šeimyną.
Jums reikės
32 mažų riestainiukų,
16 mažų šokoladu dengtų karamelinių saldainių,
16 spalvotų migdolo riešutų.
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, o skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Sugrupuokite riestainiukus po du taip, kad jie primintų drugelio sparnus, dėdami juos į skardą. Ant viršaus per vidurį dėkite po karamelinį saldainį taip, kad tirpdamas jis sujungtų abu riestainiukus.
3. Kepkite apie minutę kol karamelė suminkštės. Išėmę iš orkaitės ant kiekvienos karamelės įspauskite po migdolo riešutą taip, kad jis primintų drugelio kūną.
4. Viską dėkite į šaldytuvą, kad šokoladas sukietėtų.
Skanaus!